UPS Access Point

Zelf bepalen wanneer en waar je het pakketje wilt afhalen.
Kies een locatie en vul deze locatie in als verzendadres bji het afrekenen.

Afhalen bij een door jou gekozen UPS Access Point bij jou in de buurt

Een UPS Access Point is een afhaalpunt van het UPS Access Pointnetwerk waar je pakketten kunt laten bezorgen. Er zijn vele UPS Access Pointen in Nederland en België zodat je je pakketje altijd in de buurt kunt afhalen.

Tijdens het bestelproces wordt de optie “afhalen bij UPS Access Point” getoont. Als je ervoor kiest om je pakketje op een UPS Access Point te laten bezorgen kun je bij verzendadres het adres van het UPS Access Point invullen. Heb je geen adres kijk dan op de site van www.ups.com om je verzendadres te kiezen. Je hoeft niet perse een UPS Access Point in te vullen, wanneer je deze niet invult en wel voor de optie verzenden naar een UPS Access Point kiest zal ik een UPS afleverpunt bij jou in de buurt uitzoeken. Ik hou je dan via de e-mail op de hoogte waar je pakketje naar toe is gestuurd.

Zodra je bestelling door het UPS Access Point is ontvangen, ontvangt je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mail adres. Je kunt je bestelling ophalen bij het UPS Access Point dat je gekozen hebt tijdens het plaatsen van je bestelling. Zorgt dat je een geldig legitimatiebewijs mee neemt.

Het is mogelijk dat iemand anders je bestelling ophaalt. Deze persoon dient zijn eigen legitimatiebewijs te laten zien op het UPS Access Point. De identiteitsgegevens worden genoteerd wanneer de bestelling wordt meegegeven.

Je bestelling blijft 14 kalenderdagen op het UPS Access Point. Na 14 dagen wordt het automatisch naar mij teruggestuurd. Als je de bestelling 5 dagen na ontvangst van de bevestigings e-mail niet hebt opgehaald, ontvang je een herinnering.

Je bestelling wordt verzonden naar het UPS Access Point dat vermeld staat in de verzendbevestiging die je in je e-mail hebt ontvangen. Mocht je bestelling desondanks niet bij het UPS Access Point liggen, kun je contact met mij opnemen.

De levertijd naar een UPS Access Point is langer dan voor zendingen op je huisadres. Je kunt je pakketje binnen 2-5 werkdagen op het UPS Access Point verwachten.